Макар, че на кредитния пазар у нас оперират банките и лизинговите дружества, популярността на кредитните компании се увеличава. Хората, които използват техните продукти правилно изпитват нужда те да се предлагат както през уикенда, така и денонощно. Ето защо фирмите се стараят да осигурят възможност на клиентите да кандидатстват за бързи кредити и през нощта и през уикенда. В тази статия ще ви запознаем с най-често задаваните въпроси и отговори, относно онлайн кредитите, които се рекламират като денонощни.

За кого е предназначен денонощният заем?

Одобреният онлайн заем е специално насочен към хора, които искат да вземат назаем малки суми за кратки периоди при много лесни условия. Тези заеми са специално насочени към тези, които искат парична сума, която се отпуска лесно и бързо.

Кой отпуска денонощен заем и какви са условията?

Одобрение за такива заеми се отпуска главно от небанковите финансови институции, тъй като онлайн заемите в момента са приоритет на кредитните компании, макар, че онлайн банкирането се развива и усъвършенства с бързи темпове. Тези заеми се наричат ​​още бързи заеми с онлайн безвъзмездна помощ, поради простата причина, че се отпускат много бързо при минимален брой изисквания. За разлика от тях, кандидатствайки от централен офис или филиал на банка, ще трябва да платите такси и комисионни, да отговаряте на много условия и да представите документи. Всичко това прави целия процес на получаване на кредит от банките, много по-тромав.

Какви документи се изискват?

Повечето банки и небанкови институти, които предоставят бързи заеми денонощно, ви предлагат сумата, като ви е необходима само личната карта.

Колко лесно се отпуска денонощен заем?

Денонощният кредит се отпуска по най-лесния начин. Всичко, което трябва да направите, е да изберете кредитора. След като откриете такъв, който смятате, че може да ви облагодетелства, изберете оферта и натиснете бутона „кандидатствай сега“. След като кандидатствате, след максимум 2 часа с вас ще се свърже представител на финансовата институция, в която сте кандидатствали, за да ви даде всички данни за кредита. Парите се предоставят за минимум 3 часа и максимум 24 часа от заявката.

Дават ли банките денонощни заеми?

Съвсем отскоро можете да кандидатствате за банков заем само с лична карта. Всички банки в България се опитват да сведат изискванията си до минимален брой документи и постепенно навлиза опцията да се изпращат исканията за кредит по електронен път. Просто трябва да сравните офертите, за да видите кое е най-доброто решение за вас.

Как можете да кандидатствате за денонощен онлайн заем?

Всичко, което трябва да направите, е да кандидатствате онлайн във формуляра за контакт, който отнема не повече от 2 минути. Във всяка кредитна компания имате онлайн формуляр, който трябва да попълните с данните, поискани от кредитора.

Ще ми трябва ли обезпечение за денонощен бърз заем?

Нито една фирма не трябва да ви иска гаранции за този вид денонощен заем, одобрен онлайн. Всичко е свързано с взаимното доверие.

Необходимо ли е да отидете до физически офис или се предоставя онлайн?

Има 2 възможности: в небанковите институции всичко става онлайн, докато в банките можете да кандидатствате както онлайн, така и като отидете в банките. Нашата препоръка е да кандидатствате онлайн.