Домът е мястото, където прекарвате най-голяма част от времето ви. Затова искате той да е максимално уютен и да разполага с всичко необходимо, за да водите пълноценен  и здравословен начин на живот.

В забързаното ежедневие, все повече хора търсят практични и модерни уреди, които улесняват рутинните задачи, помагат да намалите разходите ви и пестят ценно време, което може да прекарате в компанията на любимите ви хора. Добрата новина е, че технологичната ера, в която живеем, постоянно създава иновативни джаджи, които е полезно да имате вкъщи. В следващата статия сме подбрали една малка, но впечатляваща част от тях:

Пречиствател за въздух

Тези компактни електроуреди започват все по-често да се появяват в домовете ни и имат потенциала да се превърнат в нещо толкова обичайно, колкото например е микровълновата печка. Това се дължи най-вече на тяхното предназначение, а именно да пречистват въздуха в стаята, улавяйки фините частици и алергени. За съжаление, особено в големите градове, замърсяването на въздуха е съществуващ и сериозен проблем, който се прехвърля и в домовете на хората. Особено неприятно е за тези, които страдат от тежки алергии или проблеми с дихателните пътища. Затова пречиствателите за въздух са едно практично и необходимо решение за всеки градски дом.

Кана за филтриране на  вода

Следващият полезен уред, който придоби голяма популярност напоследък, това са каните с филтри за пречистване на вода. Всички знаем, че консумацията на достатъчно количество вода е от изключително важно значение за пълноценното функциониране на човешкия организъм. Подобно на проблема с въздуха, в питейната вода, която тече в домовете ни, обикновено има различни примеси, които могат да имат неблагоприятно влияние върху здравето.

Каните с филтър са практично решение, което ви позволява да пиете по-чиста вода. Освен това, спестява носенето на големи пластмасови туби с минерална вода, което води до по-малко пластмаса в околната среда, а и по-ниски разходи за вас.

Ако и вие сте в търсена на кана с филтър за вода или други модерни и практични решения за вашия дом, в Trendystock.bg ще откриете голямо разнообразие от иновативни продукти на атрактивни цени.

Прахосмукачка робот

Тези компактни домашни помощници ви помагат да поддържате дома си чист, дори когато нямате достатъчно време. Робо прахосмукачките разполагат с множество функции и различни режими на работа, които ги превръщат в изключително удобни и полезни за домакинството уреди. Моделите от висок клас могат да правят карти на дома ви, като по този начин лесно се ориентират из стаите и почистват автоматично, дори когато вие не сте си вкъщи. Някои робо прахосмукачки дори предлагат опция за измиване на пода. Времето на добрия стар парцал вече е преброено!

Гласов асистент

Гласовите асистенти, разработени от големите технологични компании като Amazon и Google, също набират значителна популярност. Те отлично съчетават множество функции, а също и помагат да се забавлявате. Умните асистенти могат да направят много неща – от това да запомнят списъка с продукти, до това да отговарят на въпроси като “Какво е времето?”, да играят с вас на игри или да пускат музика. Те са отличен помощник за всеки, които е избрал да превърне жилището си в “умен” дом, защото с помощта на гласовите ви команди, може да управлявате всеки смарт уред вкъщи. Лесно и удобно!