Извънредно добри новини за почитателите на качествената козметика и онези, които изключително много държат на грижата и перфектния външен вид – представяме ви продукт, който положително ще предостави на лицето ви всичко необходимо, за да се чувства то младо, свежо и енергизирано за възможно най-дълго време.

Повечето козметични марки разпростират услугите си до предлагане на най-основните продукти за грижа за лицето като измивни гелове, дневни и нощни кремове. Макар и Filorga да не правят изключение и също да притежават богат и качествен асортимент от гореспоменатите артикули, тяхната сфера на дейност и предложения засяга още по-голям спектър продукти. Сред редиците на качествената козметика на Filorga откриваме още маски за лице, бази и основи за грим, серуми и още цяла плеяда продукти, без които е немислимо да постигнем така желания краен резултат.

А той е да запазим кожата си млада за максимално най-дълго време или още в зародиш да противодействаме на бръчките, още преди тяхната реална поява на лицата ни. За всичко това със сигурност бихме могли да разчитаме на Filorga – брандът-първенец в анти ейдж борбата. Световното му признание не е никак случайно – съвкупността от качествени съставки и грижа към клиента му отрежда челно място. Изгодни оферти, свързани с продуктите на Filorga, откривате на страниците на https://parfium.bg/filorga, а сега нека поговорим повече за някои от най-знаковите артикули, които откриваме в богатия асортимент с предложения.

Вече споменахме изключително качествените дневни и нощни кремове, предоставяни от Filorga – всички те изпълняват ключова роля за хидратацията, запазването на еластичността и подхранването на лицето с необходимите витамини и минерали – съвкупно двата вида продукти действат регенериращо, запълвайки образувалите се бръчки и противодействайки на появата на нови такива.

Маските за лице, предлагани от Filorga, са едни от най-любимите продукти на клиентите на марката. Тези продукти са предназначени за всички типове кожа и действат най-добре, когато са оставени за около 15 минути след щателното почистване на лицето. Съдържат съставки като колаген и допълнителна хидратация, за да могат за ограничено време да предоставят на кожата оптимално количество от необходимите компоненти, за да усетите мигновено категоричния ефект от тяхната употреба.

От Filorga не пропускат създаването на серуми за още по-интензивна грижа. Серумите представляват подсилени формули и се използват в случаите, когато необходимостта от своевременна грижа е в пъти по-осезаема. Най-пълен ефект се постига тогава, когато подходящият серум се комбинира с така необходимия дневен крем. Стъпките, които трябва да следвате, са следните: почистете лицето си добре и в дълбочина, използвайте тоник, който да действа като транспортиращо средство за съставките на следващите използвани продукти. Нанесете серум от Filorga и оставете да попие оптимално в кожата ви, след като използвайте дневния крем.

Специалистите препоръчват винаги да използвате и основа за грим – за щастие от Filorga предлагат и такива продукти. Независимо дали в същия ден ще носите грим, или не, не пропускайте да заложите на база – тя служи като защитна бариера и предпазва кожата ви от множеството външни зловредни влияния – отблъсква замърсяванията и удължава времето на действие на използваните продукти. Така запазвате кожната хидратация по-дълго, а оттам се подобрява и еластичността, което пък, от своя страна, забавя значително появата на бръчки и фини линии по лицето ви.