Представяме ви 4 от най-предпочитаните ротативки от българските играчи

40 Super Hot

Super Hot е популярен слот от софтуерната компания EGT. Що се отнася до слотове, няма начин първата ни мисъл да не бъде свързана с един от най-популярните ротативки, а именно 40 Super Hot. Това име е добре познато на всички фенове на хазарта и забавленията. Негов създател е българският разработчик на софтуер – Euro Games Technology. Няма как почитателите на ретро слотове от миналото да не оценят тази класическа слот машина. 40 Super Hot се състои от 5 барабана и 40 линии. Основните символи са различни плодове, скатер символът е звездата, а уайлд символът е класическата седем. Много играчи предпочитат тази слот игра пред останалите заради нейните лесни правила, изчистен дизайн и висока възвръщаемост на играча, която достига почти феноменалните 96%. Това го прави един от най-добрите слотове, които можете да играете ето тук с истински пари.

20 Super Hot

Това също е разработка на компанията EGT. 

Няма съмнение, че 20 Super Hot е другият слот, който е един от най-играните и предпочитани от всички играчи. Мислите ли, че това е случайно? Разбира се, че не! Причината за популярността на тази игра се крие в простотата на играта и простотата на нейния дизайн. Правилата на играта са прости и ясни за играчите, което от своя страна прави 20 Super Hot една от най-добрите слот игри, играни някога.

Слот машината има 5 барабана и 20 печеливши линии. В допълнение, слотът има традиционните символи за плодове; грозде, лимони, дини, череши, сливи и портокали. Има също символ за разпръскване на звезда и традиционния Lucky Seven, който действа като див символ. Това прави всяко завъртане на барабана вълнуващо и може да ви спечели максимална печалба от 10 000. В тази казино игра има опция за хазарт, чрез която можете да опитате за двойно или нищо. В него залагате на цвета на картата, която ще се обърне и ако познаете правилно, удвоявате печалбите си. Внимавайте обаче, ако не познаете правилно точния цвят на картата, може да загубите всичко. Вашият шанс е 50/50, но си заслужава тръпката.

Book of Ra

Book of Ra се счита за култова класика в света на слотове. Това е един от най-играните слотове, а простото му оформление и забавната египетска тема гарантират, че играта остава популярна. Няма крещяща графика или сложни бонус функции. Очарованието на слота Book of Ra се крие в неговите безплатни завъртания и неговата класическа функция за хазарт. Ето нашите основни причини да опитате слот машината Book of Ra:

Гъвкави опции за залагане, високи бонус изплащания, страхотен слот за начинаещи и вълнуваща функция за разширяване на символа.

Слотът Book of Ra ще ви пренесе в мистериозния свят на древен Египет. Известен още като „Book of Ra Classic“, този слот е първата игра от серията Book of Ra на Novomatic. Слотът прави вълни в индустрията на iGaming от излизането си през 2005 г. и е особено популярен в Европа. Графиките на играта имат ретро усещане и някои играчи може да намерят външния вид и усещането на слота за остарял.

Rise of Ra

Още един модерен слот с пирамиди, разработен от софтуерната компания Еurо Gаmеѕ Тесhnоlоgу (ЕGТ). Още с първото завъртане вие ​​се потапяте в диво приключение в древен Египет. Със самото си име тази игра ни напомня за древния Бог на Слънцето, а именно могъщият Ра, който е бил защитник на Небето и Земята според старите вярвания на древните египтяни. Той ни придружава в пътуването към невероятни и главозамайващи печалби. Този слот има 5 барабана и 15 печеливши линии, но това не се отразява по никакъв начин на шансовете ви за печалба поради наличието на допълнителни бонус нива.

Основните символи са древни артефакти, като антични вази, стенописи, сандъци, пълни със съкровища и др. Той има типичните символи Wild и Scatter, като Wild символът е митичен и отдавна изгубен от лицето на земното насекомо – скарабей. Ако тази игра звучи привлекателно, можете да опитате една безплатна игра на нашия сайт веднага. Ако искате да опитате късмета си с истински пари, можем да ви препоръчаме специално подбрани от нас топ онлайн казина, които предлагат фантастични бонуси.

Представените слотове са създадени за забавление и играта на тях изисква отговорно отношение към залозите. Забавлявайте се и залагайте отговорно!