Boss The Scent е парфюмното изкушение на Hugo Boss, предназначено за мъже, които обичат да флиртуват. Ароматът, представен на пазара през 2015-а година е истинска машина за съблазняване. Уханието на Boss The Scent олицетворява всички качества, които жените мечтаят да намерят у идеалния мъж – сила, мъжественост, изразена индивидуалност, независимост, чар, сексапил.  Лице на парфюма е холивудският актьор Тео Джеймс, известен с участието си в блокбъстъра „Дивергенти“ и с незабравимото впечатление, което прави в „Имението Даунтън“. Тео Джеймс е истинско олицетворение на съблазнителния герой, който напълно осъзнава своята привлекателност и влиянието, което има върху нежния пол. „Отдавна се възхищавам на BOSS за постигането на перфектния баланс между класика и модерност. Тази кампания представя марка с наистина легендарен дух и отразява моите собствени предпочитания към уникални и запомнящи се аромати“, споделя актьорът.„Тео може по перфектен начин да предаде посланието на  The Scent, тъй като самият той е самоуверен и магнетичен“, убедени са от немската модна компания.

Мъжът BOSS има присъствие, което изкушава по свой собствен, уникален начин

Boss The Scent извежда изкуството да съблазняваш на съвсем различно ниво. То е бавно, но настойчиво, страстно, но деликатно и намира съвършения баланс между увереност и привидно безгрижие. Съблазняването на Boss The Scent е изпълнено с желание и очакване и успява умело да оркестрира с усещанията и възприятията. То завладява чувствата и разума и оставя продължителен отпечатък. Мъжът, избрал това завладяващо ухание, е изкусителен с успеха, харизмата и увереността, които струят от цялостното му излъчване.

Boss The Scent е символ на магнетичната мъжественост и сила

Boss The Scent

Интересната и характерна ароматна композиция успява да достигне до всичките ни сетива, а докосването й остава незабравимо. Връхните нотки пикантен джинджифил създават горещо и привлекателно първоначално впечатление. В сърцевината пулсират пленителни акорди от лавандула и африкански плод манинка – известен афродизиак, който напомня  на пасифлора и ром. Манинка събужда дълбоки и силни усещания  и разгаря огъня на желанието. Уханието се развива върху мъжествена база от кожа, а ефектът му е първичен и завладяващо категоричен. Резултатът е плодово-пикантен пристрастяващ аромат, на който трудно може да се устои. Той събужда силно желание да го усещате през целия ден по кожата си. Парфюма Boss The Scent е създаден за мъже, които искат да въздействат, те са убедени, че присъствието им няма да бъде лесно забравено.

Кехлибареният на цвят парфюм е затворен във флакон, наподобяващ клетка, която сякаш само временно ограничава съблазнителния му характер, преди уханието да се разгърне с динамичната си сила и енергия.