От принцесите в приказките до всяка дама в реалния живот, роклята е имала съдбовно влияние. Неизменна част от антуража на момичетата, роклите са били свидетели и катализатори на някои от прекрасните събития в живота им. Тя е един от лесните варианти за създаването на тоалет. С роклята няма как да сбъркаме, независимо от времето, повода и компанията.

Защо толкова ги обичаме

Защото са токова нежни, уникални и символизиращи чистата женственост. Защото са семпли или пищни. Защото носят усещане за жена и разкош. Можем да продължаваме да изброяваме причини до безкрай, но всяко момиче знае за себе си, че неповторимото усещане си заслужава.

Съвременни комбинации

Високите токчета олицетворяват неустоимия женски сексапил. Едва ли някой може да се оплаче от последните модни тенденции през изминалите години. Няма нищо
по–удобно от съчетаването на спортното с елегантното. Превърнал се в отделно модно течение, този неповторим стил съумява да съхрани нежното излъчване на роклята, като същевременно ни осигурява комфорта на спортните обувки.

По никакъв начин това не намалява загатващата женственост и нежност. Точно обратното. До някъде ни помага да запазим по детски наивната лекота, като същевременно имаме излъчването, към което се стремим.

Рокля със сникърси

Визия, която може да бъде определена като очарователна и същевременно секси. Мини рокличките се оказват изключително предпочитани за комбиниране с всякакъв вид гуменки и маратонки. Наличието на последните не предполага изобилие от брокат и волани, но все пак на ваше разположение остават твърде много модели, които могат без проблем да покрият изискванията на почти всеки вкус.

Можем ли без рокли

Категорично не!

Дори и да изкараме известен период от време, неминуемо ще стигнем до момента, в който носталгично ще си спомняме нежния плат, галещ босите ни през лятото крака. Толкова удобни и така ефимерни, дългите рокли са задължителни за всеки стил и за всяка възраст. Минимумът, от който имате нужда, е плажен вариант, осигуряващ умерено прикритие с полупрозрачни принтове.

До скоро можеше да се натъкнем на успешни комбинации от рокля с дънки или клин. Защо пък не!? Ако така ви е удобно и се чувствате спокойни, винаги можете да комбинирате спортното облекло с елегантната визия.

Всекиму според фигурата

Има голям набор от модели, които еднакво добре подхождат и на слаби, и на пищни жени. В повечето случаи е добре да не заклеймявате предварително нито един от тях. Често пъти сме свидетели как нещо, което никога не сме допускали подходящо за нашата фигура, се оказва абсолютен хит. Това е идеята на пробата – единственият начин да разберем истината. От нас се очаква да проявим смелост и самоинициатива.

Безогледно красиви

Съвършеният външен вид е цел на всяко едно момиче. По тази причина посещаваме салоните за красота. Ревностно пазим здравословния си начин на живот и често обичаме да си купуваме нови дрешки. Това е абсолютно нормално и не би трябвало да ни тревожи. По–скоро има място за паника, ако подобен стремеж изчезне.

Никога и при никакви обстоятелства една жена не бива да пренебрегва грижите за себе си. Когато стилът и елегантността отстъпят пред занемаряването и нехайството, това може да е знак за сериозни проблеми. Помнете, че шопингът почти винаги може да е разковничето, което да ви върне енергията и вдъхновението.

Модни дамски рокли от Alessa – кажете чао на посредствеността! Размажете вашите „конкурентки“!