Пролетта настъпи и без съмнение всички ние сме завладени от добро настроение и желание за обновяване на гардероба и козметичната колекция.


Част от любимите ни козметични продукти безспорно са парфюмите – едва ли има човек, който да не обича благоуханието им и свежестта, с която ни обсипват при всяко впръскване. А за пролетта всеки от нас би предпочел именно енергизиращи и освежаващи аромати.

Споделяме с вас кои именно съставки да търсите в парфюмите, ако искате официално да отбележите настъпилата пролет и в ароматната си колекция.

Флоралните есенции ще са най-добрите ви приятели

Флоралните парфюми асоциираме със свежест, безупречен аромат и нежност. В състава им често влизат бели цветя като жасмин, момина сълза, но срещаме и рози, виолетки, ирис, нарциси, фрезия – всички те умело се съчетават и създават едни наистина прекрасни аромати, които не оставят никого равнодушен. Определено най-подходящите парфюми за пролетта са именно онези, които имат в състава си цветя.

Ако пък имате подчертан интерес към пикантността, то ориенталските парфюми са точният избор за вас.

Мнозина ги определят като по-подходящи за летния сезон, но определено има доза закачливост в това да се носят и през пролетта. В състава им откриваме темпераментни съставки като джинджифил, канела, ванилия, че дори и черен пипер – леката лютивина на аромата ще ви впечатли и ще остави трайни отпечатъци както във вашето съзнание, така и в това на обкръжението ви. Гарантирано всеки ще се обръща след вас.

За къде без цитрусовите парфюми?

Едва ли има нещо по-свежо и освежаващо от уханието на цитруси. Тези парфюми разгръщат ароматите си с помощта на съставки като лимони, портокали, грейпфрути, мандарини – вплетени в една прекрасна комбинация, те ще допринасят към деня ви и доброто ви настроение с прекрасния си аромат.

Независимо от личните ви вкусове, носенето на парфюм е нещо, което все по-малко хора пропускат. За мнозина благоуханните есенции са незаменима част от козметичната колекция и вървят ръка за ръка със стила и класата. Често те се превръщат в запазена марка за носещия ги – личността ви и цялостното ви излъчване ще се свързват с аромата на конкретно благоухание, което ще кара околните да се сещат именно за вас всеки път, когато го усетят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *