Днес дойде времето, в което да си поговорим за любимите си аксесоари – дамските часовници!


Като се замислим, твърде често, когато стане дума за този така предпочитан от нежния пол аксесоар, се обръща внимание основно на модела на самия циферблат – предлага се изобилие от вариации – кръгли, квадратни, правоъгълни, с неправилна форма. Рядко, обаче, акцентираме вниманието си на каишките, които също, до голяма степен, обуславят стила и визията на самия аксесоар. А ако ви се иска да се сдобиете с нов продукт, то разгледайте изобилието от модели дамски часовници в grazia.bg и открийте онзи, който най-добре ще приляга на собствения ви стил.

Поради тази причина днес решихме да ви занимаем именно с видовете каишки при дамските часовници.

Метални каишки

Металните каишки на часовниците спомагат за подчертано елегантния и класически вид. Те са сред най-разпространените видове каишки – спрямо ширината и сложността на плетеницата биха могли да се комбинират с различни тоалети. Разбира се, ако залагате на по-официални облекла, то такъв часовник е задължителен елемент от цялостния ви стил. Бихте могли да се спрете на класически типове като сребристи или златисти каишки, но вече навлизат и цветните и пъстри модели.

Силиконови каишки при дамските часовници

Силиконовите каишки имат едно голямо преимушество пред металните – те са меки и извънредно удобни за носене. При тях също бихте могли да избирате сред всевъзможни цветове. Ако предпочитате дискретността, можете да се спрете на прозрачен, бял или черен вариант. Ако пък желаете аксесоарът ви да изпъква, то тогава имате възможността силиконовата каишка да е в какъвто цвят предпочитате. Дамските часовници с такива каишки са предпочитани от по-непретенциозните дами и от онези, които залагат на по-небрежния и ежедневен стил на обличане.

Кожени каишки

Кожените каишки са еталон за елегантност, качество и устойчивост. Ако подберете часовник с такава каишка, то вие си гарантирате стил и класа. Най-класическите ежедневни модели, които, обаче, карат носещия ги да се чувства специален, са именно часовниците с кожени каишки. Там също бихте могли да избирате от разнообразие от цветове.

Текстилни каишки

Текстилните каишки изглеждат изключително добре на ръката. Представете си само модел с красива, мека, велурена каишка в приятен пастелен цвят. Часовниците с текстил са много подходящи за ежедневието и за небрежната визия, която ще ви зареди с много положителна енергия.